Високий рівень обслуговування, безліч варіантів меню, наявність залів для поминок до 150 місць. Організація поминального обіду в Плеяді – це можливість гідно завершити поминки після похорону, згадати померлу людину, поговорити про неї з людьми, які її знали, цінували, любили та поважали.
Обід 1від 200 ₴ за одну персону |
Пиріжечок з горохом та часничком |
Борщ зі сметаною |
Коливо з ізюмом |
Риба хек смажена в соусі з овочами |
Оселедець маринований з цибулею |
Салат з капусти з помідоркою з рослинним маслом |
М’ясне асорті: балик, ковбаса копч. сир |
Салат «Білочка» |
Відбивна куряча |
Картопля по-Уланівськи |
Каша гречана з підливою |
Котлетка зі свинини |
Голубчики з м’ясом, рисом сметаною |
Млинці солодкі /творог, вишня, мак / зі сметаною |
Хліб білий, чорний |
Обід 2від 235 ₴ за одну персону |
Пиріжечок з горохом та часничком |
Борщ зі сметаною |
Коливо з ізюмом |
Риба хек смажена в соусі з овочами |
Оселедець маринований з цибулею |
Салат з капусти з помідоркою з рослинним маслом |
М’ясне асорті: балик, ковбаса копч. сир |
Салат «Білочка» |
Каша гречана з грибами |
Котлета зі свинини |
Голубці з м’ясом, рисом |
Млинці з м’ясом рулетиком |
Капуста тушена з грибами |
Відбивна куряча |
Картопля по-Уланівськи |
Млинці солодкі /творог, вишня, мак зі сметаною |
Хліб білий, чорний |
Обід 3від 260 ₴ за одну персону |
Пиріжечок з горохом та часничком |
Борщ зі сметаною |
Коливо з ізюмом |
Риба морська хек тушена в том. соусі |
Оселедець маринований з цибулею |
Салат «Білочка» |
М’ясне асорті: балик, ковбаса копч. сир |
Салат з капусти з помідоркою з рослинним маслом |
Млинці з м’ясом рулетиком |
Голубці з м’ясом, рисом |
Картопля по-Уланівськи |
Скумбрія запечена з лимоном |
Котлетка зі свинини |
Каша гречана з підливкою |
Млинці солодкі /творог, вишня, мак / сметана |
Хліб білий, чорний |
Обід 4від 285 ₴ за одну персону |
Пиріжечок з горохом та часничком |
Борщ зі сметаною |
Коливо з ізюмом |
Риба хек смажена в соусі з овочами |
Салат «Грецький» |
Салат «Білочка» |
Оселедець слабосолений з цибулькою |
М’ясне асорті: балик, ковбаса копч. сир |
Котлета зі свинини |
Каша гречана |
Голубці з м’ясом, рисом |
Відбивна куряча |
Млинці з м’ясом рулетиком |
Язик яловичий заливний |
Картопля по-Уланівськи |
М'ясо по-Французьки куряче |
Млинці солодкі /творог, вишня, мак зі сметаною |
Хліб білий, чорний |